Welkom op de website van het provinciaal verbond Limburg van het COV

Provinciaal bureau

pbu kleinDe provinciaal raad is het hoogste bestuursorgaan van het COV-Limburg. Het provinciaal bureau behartigt de dagelijkse beslommeringen en bereidt de vergadering en beslissing van de raad voor. Graag willen we hier dat bureau voorstellen.
Voorzitter: André Vandebroek; ondervoorzitter: Jean-Paul Keymis; tweede ondervoorzitter: Noël Trippas; secretaris: Nico Pillards; penningmeester: Paul Geerdens; syndicale voorzitter: Freddy Vaes; pedagogische voorzitter: Rita Gijsen; vormingsverantwoordelijke: François Veeckmans.

Militantenvormingen

De tweede vormingsdag voor vakbondsafgevaardigden en personeelsvertegenwoordigers gaat door op 14 maart en 17 maart. Wat zouden we dit graag nog eens live organiseren. Maar de kans dat het -hopelijk voor de laatste keer- weer online zal doorgaan is bijna 100%. We zijn er ons van bewust dat het moeilijk is om op momenten dat de school nog in (corona) brand staat leerkrachten uit de klas te halen.

Lees meer...

"Goesting, ook als het spant"

Pedagogische avond COV Limburg:

leesen“Goesting in contact, ook als het spant”
door Benny Leesen,
(praktijklector, supervisor en vertrouwenspersoon aan de UCCL, programma Welzijn)

 In het jaarthema: “Gewoonweg onderwijzen” stond in maart 2019 deze pedagogische avond reeds ingepland doch door corona geannuleerd.

Lees meer...

Einde paaspauze

terrassenNa de paasvakantie starten de scholen weer volledig op met maximale veiligheidsmaatregelen. Ventilatie, afstand houden, mondmaskers vanaf vijfde leerjaar, klasgroepen van elkaar scheiden en digitaal vergaderen zijn de codewoorden.

Lees meer...

Inspraak begeleiders

Voor Limburg zijn Marleen Vanherle, Johan Gonnissen en Ilse Ottoy onze mensen waarop we steeds beroep kunnen doen bij al mogelijke vragen van professionele aard. Zij zijn onze vrijgestelde secretarissen. Tenminste dat is toch hun titel tot vandaag want die wordt langzaam maar zeker vervangen door INSPRAAKBELEIDER.

bezoekers: 
2.png3.png0.png3.png8.png6.png
vandaag: 25
deze maand: 1765
19-08-2022
      SiteLock

COV organiseert!

Geen komend evenement!

Vorming voor COV leden

Geen komend evenement!

Vorming voor COV militanten

Geen komend evenement!

COV Facebook