Welkom op de website van het provinciaal verbond Limburg van het COV

Resultaten verkiezingen VA's

Het provinciaal bestuur is zeer blij met de resultaten van de verkiezingen voor vakbondsafgevaardigden. Vergeleken met de verkiezingen van vier jaar geleden is het aantal in Limburg met 6,5% gestegen. We hebben nu in 58% van de Limburgse scholen een vakbondsafgevaardigde. Dat is mooi maar er uiteraard toch nog een hele weg af te leggen. Want in een school zonder vakbondsafgevaardigde is het extra moeilijk voor onze leden om aan de nodige informatie en het laatste syndicaal nieuws te geraken. Mochten zich als nog collega’s geroepen voelen… men kan altijd tussentijds instappen.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Nieuwe voorzitter kring Herk-de-Stad

In kring Herk-de-Stad geeft voorzitter Jurgen Kiekepoos de fakkel door aan Steven Smitt. “Het was voor mij een genoegen om meerdere jaren het als mandaat als kringvoorzitter op te nemen. Ik mag terugblikken op een periode dat ik als persoon via het COV heel veel heb bijgeleerd en vooral dat ik een waardevol netwerk heb kunnen opbouwen. Ik heb het altijd met veel plezier en veel enthousiasme gedaan.  Doch omwille van verschillende factoren was het voor mij niet meer combineerbaar”, aldus Jurgen.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Inspraakbegeleiders

Voor Limburg zijn Marleen Vanherle, Johan Gonnissen en Ilse Ottoy onze mensen waarop we steeds beroep kunnen doen bij al mogelijke vragen van professionele aard. Zij zijn onze vrijgestelde secretarissen. Tenminste dat is toch hun titel tot vandaag want die wordt langzaam maar zeker vervangen door INSPRAAKBELEIDER.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

LOC-verkiezingen

Na de verkiezingen voor vakbondsafgevaardigden waarbij Limburg heel goed scoorde en we meer dan 70 nieuwe VA’s mochten verwelkomen, ging de verkiezingskoorts nog even verder want er moesten in heel wat scholen ook nog LOC-verkiezingen worden georganiseerd. Al was dat een opdracht voor de schoolbesturen, toch kwam dit karweitje vaak in de handen van onze vakbondsafgevaardigden terecht.

Lees meer...

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Klasmanagement

Op donderdag 14 november 2019 organiseerde Kring Maasland een vormingsavond over klasmanagement door de heer Kristof Das. Heel geanimeerd gaf hij concrete voorbeelden van ongewenst gedrag van leerlingen alsook de reacties van leerkrachten. Al die herkenbare klassituaties bezorgden 40 aanwezigen met momenten lachbuien… Op het einde van de avond gingen de aanwezigen naar huis met zeer bruikbare tools om het eigen klasmanagement bij te sturen en te optimaliseren.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
bezoekers: 
1.png4.png5.png0.png9.png5.png
vandaag: 11
deze maand: 4098
29-05-2020
      SiteLock

COV organiseert!

Geen komend evenement!

Vorming voor COV leden

Geen komend evenement!

Vorming voor COV militanten

Geen komend evenement!

COV Facebook