Formulieren vakbondspremie

Binnenkort is het weer zover. Dan ontvangen we zoals elk jaar het formulier voor het aanvragen van de vakbondspremie. Met dit verschil dat de kans dat je die in je brievenbus vindt niet zo groot is. Tenzij je destijds uitdrukkelijk geopteerd hebt (bij het digitaliseren van het salarisafschrift) voor papier, wordt het aanvraagformulier digitaal verstuurd via MIJN ONDERWIJS en dit vanaf 19 maart.

Eens je het formulier hebt gedownload dient het dezelfde weg dan voorheen te volgen. Dit wil zeggen: correct invullen (IN DRUKLETTERS), een groene sticker opplakken, je rekeningnummer invullen, ondertekenen vooraf gegaan door ‘gelezen en goedgekeurd’, bezorgen aan je vakbondsafgevaardigde op uw school of indien die er niet is bezorgen aan de kringverantwoordelijk waarvan je de gegevens op de site van het COV vindt. Doe het zo snel mogelijk. Hoe eerder het formulier bij de juiste persoon terecht komt, hoe sneller het op het algemeen secretariaat in Brussel belandt en hoe sneller de premie op uw rekening wordt gestort.
Omdat niet het COV maar wel AgODi de formulieren verstuurt, zullen ook niet-leden zo’n formulier op MIJN ONDERWIJS terug vinden. Uiteraard hebben alleen zij die lid waren in het jaar 2018 recht op een premie.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
bezoekers: 
1.png7.png9.png3.png3.png5.png
vandaag: 56
deze maand: 1359
13-04-2021
      SiteLock

COV organiseert!

Vorming voor COV leden

Geen komend evenement!

Vorming voor COV militanten

Geen komend evenement!

COV Facebook