LOC-verkiezingen

Na de verkiezingen voor vakbondsafgevaardigden waarbij Limburg heel goed scoorde en we meer dan 70 nieuwe VA’s mochten verwelkomen, ging de verkiezingskoorts nog even verder want er moesten in heel wat scholen ook nog LOC-verkiezingen worden georganiseerd. Al was dat een opdracht voor de schoolbesturen, toch kwam dit karweitje vaak in de handen van onze vakbondsafgevaardigden terecht.

Ze hebben ook nu weer met succes door deze zure appel gebeten. Ook nu weer werden heel wat collega’s bereid gevonden om zich als personeelsvertegenwoordigers in de LOC’s van hun school voor hun collega’s in te zetten. In tijden dat de onderwijsjob al een bijzonder zware opdracht is, komt dit er als extraatje nog eens bij erbij. Het provinciaal COV-bestuur wil deze mensen een extra pluim geven en hen van harte bedanken voor hun engagement de komende vier jaar. Het provinciaal bestuur (mensen die dit er ook als extra en vrijwilligerswerk bij nemen) beseft dat dit allemaal niet zo evident is.
Niet in alle scholen kon een LOC worden samengesteld. Maar het is zeker nog niet te laat. Het is altijd mogelijk om tijdens de duur van deze vier jarige mandaatsperiode nog tussentijds een LOC op te richten.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
bezoekers: 
1.png2.png3.png7.png0.png5.png
vandaag: 3
deze maand: 4671
29-01-2020
      SiteLock

COV organiseert!

27
mei
Diest

Vorming voor COV leden

Vorming voor COV militanten

COV Facebook