WIE IS WIE ?
 Bart WeltensKringvoorzitter,
Bart Weltens
 
Linda BerkmansKringsecretaris en
Penningmeester
Linda Berkmans
 
Kring-VA,
Christa Umans 
 
Kring-VA,
Suzy Tyskens 

Kringafgevaardigde PC,
Trudo Beckers

Kringafgevaardigde SCAP,
Linda Berkmans
Kringafgevaardigde SCKO,
Gerda Gerits
Riet Pellens
Kringafgevaardigde SCP,
Trudo Beckers
Willy Elen
Coöptatie,
Mieke Gielen
Marie-Jeanne Cuyvers
Johan Cardinaels

Syndicale premie 2017

Het is weer bijna zover. De aanvraagformulier voor de vakbondspremie worden binnenkort door het ministerie van onderwijs naar alle gesubsidieerde personeelsleden (die een aanstelling hadden in 2017) verstuurd. Dit zal uiterlijk 31 maart 2018 gebeuren. Onze leden kunnen dus weer massaal (hopelijk) hun aanvraagformulier binnen brengen bij hun vakbondsafgevaardigde.

Indien er op je school geen vakbondsafgevaardigde of personeelsvertegenwoordiger is, kan je de documenten ook steeds naar onderstaand adres sturen.
Het is zo dat hoe sneller het document bij ons is, hoe sneller de centen op de rekening zullen staan.

Hoe vul je het document in?

  1. De voorgedrukte naam en adres op het aanvraagformulier moet je controleren. Men mag wijzigingen aanbrengen als dat nodig is.
  2. In het vak “in te vullen door het bovenvermelde personeelslid” kleef je een groen kleefetiket van het COV. De kleefetiketten met vermelding 2017 mogen ook nog gebruikt worden. Je mag ook jouw nationaal ACV-lidnummer ..-……-.. en het kring- of regionummer noteren, indien er geen klevers beschikbaar zijn. Voor kring Neerpelt is het kringnummer 710.
  3. Vul het post- of bankrekeningnummer (IBAN) in. Zonder dit nummer kan er geen uitbetaling plaats vinden.
  4. Schrijf “Gelezen en goedgekeurd”.
  5. Noteer de datum van ondertekening.
  6. Zet jouwZijn/haar handtekening.
  7. Bezorg het ingevulde document aan aan je vakbondsafgevaardigde of personeelsvertegenwoordiger. Of aan onderstaand adres indien er in jouw school geen VA of PV is.

LET OP! Kopieën zijn niet geldig! Er mag slechts 1 formulier per referentiejaar binnen gebracht worden.

Alle documenten moeten uiterlijk 15 juni verstuurd zijn naar onderstaande coördinaten. Zo is er nog tijd om ze in Brussel te krijgen.

Heb je vragen omtrent verloren geraakte originele documenten, documenten van 2016, documenten van overleden personeelsleden of over de uitbetaling? Stel ze zeker via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

COV kring Neerpelt
Grootveldweg 32
3582 Koersel